Spouwmuurisolatie Ervaringen

Neopixels spouwmuurisolatie parels Premiewijzer De Isoline medewerkers leggen dagelijks hun hart en ziel in het perfectioneren van uw spouwmuurisolatie, van calculatie tot uitvoering en administratie. Zodat u zorgeloos kunt genieten van een aangenamere thuis. Maar wie kan de positieve resultaten beter beamen dan onze klanten, die zelf hun spouwmuur hebben laten isoleren door Isoline? Lees daarom hieronder de ervaringen van enkele klanten.

Fam. Italiaander - Hasselt

"Op 1 ferbruari 2017 is jullie firma bij mij de spouwmuren komen isoleren, alles is perfect en professioneel verlopen. De verkoper Alexander heeft een goede uitleg gegeven en alle vragen beantwoord, alles opgemeten en een prijsofferte opgemaakt waarbij hij ook een uitleg gaf over de premies waarop ik recht had. Het team dat de werken kwam uitvoeren heeft heel vlot en professioneel gewerkt, en alles proper achtergelaten.

Een topfirma met top mensen, bedankt!
De buren hebben ondertussen ook spouwmuurisolatie bij jullie firma besteld. O ja bijna vergeten het is nu lekker warm in huis terwijl de verwarming een paar graadjes lager staat."

Fam. Driessens - Hechtel

"Bij deze laten wij U weten dat wij heel tevreden zijn over het inbrengen van isolatie in onze muren. Is uitgevoerd zoals vooraf beschreven en alles is nadien ook netjes achter gelaten. Nu, na één jaar ervaren wij dat het inderdaad onze woning isoleert. Voordien hadden wij wel ergens een trekgat, maar dat is nu voorbij en wij denken dat het wel enkele graden scheelt dat het nu warmer is in ons huis dan voor de isolatie. S ’avonds rond 21.30 uur gaat onze pelletkachel uit bij een temperatuur van ongeveer 22 graden en s’morgens wanneer wij beneden komen is het nog rond de 19 graden. Dat was in het verleden veel minder. Beveel uw firma zeker aan bij onze vrienden en kennissen."

Fam. Clysters - Neeroeteren

"De installatie van de spouwmuur isolatie is vandaag prima verlopen! De werkmannen waren deze morgen op de afgesproken tijd aanwezig en hebben heel de dag goed doorgewerkt, ook al viel er af en toe een kleine regenbui. De werf werd terug proper achtergelaten en alles netjes opgeruimd. Ook van het voegwerk en de kleur ervan ben ik heel tevreden."

Fam. Brees - Zandhoven

"Zoals afgesproken heeft vandaag Isoline onze spouwmuur komen opspuiten. Jullie jongens hebben puik werk geleverd op een korte tijd ! Tevens werd alles door henzelf proper opgekuist. Wij zijn zeer tevreden !"

Fam. Maes-Reynders - Lummen

"Ons eerste contact met de firma Isoline, met Theo, vertegenwoordiger, verliep uitstekend. Kregen goede informatie over de werkwijze en de nodige formulieren, voelden ons dadelijk op ons gemak. Op 9/03/2016 was het zover en lieten we onze spouwmuren inspuiten met Neopixels. Bjorn en Sammy hebben uitstekend werk geleverd, ze verdienen een dikke pluim! We waren heel ongerust omdat onze voegen heel klein zijn en harde baksteen hebben, maar ze hebben prima werk geleverd. Ze gingen heel voorzichtig te werk met het boren en zo is alles prima verlopen. Zulke werknemers die zo met hun job begaan zijn, vindt men zelden. Nogmaals dank voor het uitmuntend werk dat ze geleverd hebben! We hebben met Isoline de juiste keuze gedaan, fantastisch werk geleverd door fijne medewerkers. "

Fam. Smeyers - Zonhoven

"Wij willen uw medewerkers Bjorn en Sammy nogmaals bedanken voor het puike werk dat ze geleverd hebben tijdens de werkzaamheden dd. 18 december jl.

Na de werken hebben zij alles ook netjes opgeruimd. Nog prettige feesten gewenst en een voorspoedig nieuwjaar."

Fam. Janssen - Dessel

"Hallo, mensen van Isoline bedankt voor de cadeaubonnen maar zeker ook voor de goede vertrouwensrelatie met de firma en zeker met Rudy.

Ook ben ik zeer tevreden met mijn muurisolatie waardoor ik elke winter heel wat stookolie bespaar en toch gezellig warm zit! Ik ben zeer tevreden!"

Fam. Eerdekens - Houthalen

"Ik wil graag even mijn mening kwijt over twee van jullie medewerkers die vandaag bij ons thuis de buitenmuren hebben ingespoten met korrels. Het gaat om Bjorn en Davy die hier uitmuntend werk verricht hebben!

Rekening houdend met de situatie (2 grote honden) hebben zij zich heel flexibel opgesteld zodat alles perfect verlopen is. Willen jullie in mijn naam die mannen nog eens extra bedanken want zo kom je er zelden nog tegen, ze verdienen echt een pluim!"

Fam. Maes - Lommel
"Gisteren werd mijn huis voorzien van spouwmuurisolatie met Neopixels. Mijn ongerustheid over de boorgaten bleek, achteraf gezien, totaal overbodig te zijn. Alles werd netjes met de juiste kleur terug ingevoegd! De werkmannen namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden, ze hielden rekening met mijn ongerustheid, alles gebeurde in duidelijk overleg. Bjorn en Diego hebben mooi keurig werk afgeleverd!"
Fam. Smits - Neeroeteren

"Op 25/06/2015 werd bij ons de spouwmuurisolatie geplaatst, zeer professioneel. De mannen waren perfect op elkaar ingewerkt en spraken regelmatig af met elkaar hoe ze het nog beter konden doen, Diego en Bjorn zijn echt een TOPTEAM en verdienen een pluim!

Na de werkzaamheden werd alles mooi opgeruimd en nagekeken op eventuele foutjes, de boorgaten in de voegen waren op dat moment al niet meer te vinden, fijn gedaan. Van onzentwege, nogmaals bedankt en we zouden echt niemand anders aanbevelen voor muurisolatie, het voorbereidend werk van de planner was eveneens niet anders dan afgesproken. Ook weer een verhaal uit ervaring.

Nogmaals bedankt aan iedereen en speciaal aan die twee Para’s met hun Dessert T-shirts. Keep up the good work!"

Fam. Stans-Meuris - Overpelt
"Bedankt voor het mooie cadeau i.v.m. het aanbrengen van een nieuwe klant! Wat de isolatie van ons huis betreft zijn wij zeer tevreden! Fijne werklui die tevens alles netjes opgepoetst hebben. En nu afwachten welke besparing aan brandstof wij kunnen realiseren. Wij gaan de firma zeker nog aanbevelen bij vrienden en kennissen."
Fam. Molenberghs - Retie
"Wij hebben begin november muurisolatie laten spuiten door Isoline. Zeer tevreden over de gasten die het werk geleverd hebben, ze hebben het heel netjes achtergelaten. Wij verwarmen ons huis met een pelletkachel, voordien verbruikte wij anderhalve zak per dag… Nu nog 1 zakje per dag! Zeer content dat we het laten doen hebben. Mijn broer heeft het via ons ook laten doen en is ook zeer tevreden!
Fam. Daemen - Lommel
"Na het toebrengen van de isolatie door uw firma zijn wij uitermate tevreden van het resultaat. De verwarming springt nog de helft aan en je voelt de behaaglijke warmte in deze sombere dagen van November. Bedankt nogmaals."
Fam. Hendrikx - Neerpelt
"Wij zetten onze thermostaat tegenwoordig op 19° en vroeger op 22° en het is even warm, dat zal ik zeker in de stookkosten merken. Top-team die mannen van Isoline, bedankt gasten, goei werk geleverd."
Fam. Slangen - Lommel
"Ik werk dan wel bij Isoline – Solarline – Airline... en doe reeds een jaar de spouwmuurisolatie aan klanten voorstellen en verkopen. Ik heb mijn huis dat wit geschilderd is en van het jaar 1951 is, sinds september geïsoleerd. Maar dat het zo een verschil zou zijn had ik mij niet kunnen voorstellen. De verwarmingsketel heeft beduidend minder werk en ik kan mij goed voorstellen dat mijn verbruik van 2.700 L/jaar ruim met 700 L gaat afnemen, daar ben ik nu al vrijwel zeker van... Ongelooflijk hoe het klimaat in dit oude huis zo drastisch verbeterd is, aangenaam en vooral geen warmte- en koude pieken meer! Kortom, ik ben nog meer overtuigd en gemotiveerd om niet-geïsoleerde woningen te voorzien van spouwmuurisolatie met de Neopixels van BASF."
Fam. Donse - Kaulille
"Mijn moeder en ik hebben allebei onze spouwmuren laten vullen door Isoline. Wat zijn we tevreden! Amaai, die warmte, wat een verschil, je merkte het verschil direct! Het was bij mijn moeder veel aangenamer binnen. Ook bij mij thuis merk ik het verschil, het is warmer op een lagere instelling van de thermostaat, de brander slaat veel minder snel aan en het aantal keren per dag is ook veel minder. Ja, ik ben een sterke voorstander van het systeem en we zijn zeeeer tevreden en blij dat we de stap genomen hebben! "
Fam. Jordens - Olmen
"Je voelt direct dat die gasten van Isoline hun werk met hart en ziel doen, komen ze iets moeilijks tegen dan lossen ze dat correct op en de afwerking is dan ook perfect in orde. Ook voor de administratie heb ik zelf geen zorgen gehad. Of ik het verschil voel na de isolatie? Ik ken mijn eigen huis niet meer, duidelijk grote verschillen."
Fam. Kauffmann - Achel
"We hadden wat schrik voor de afwerking, daar onze bakstenen hard gebakken zijn en zeer strak. De jongens van Isoline hebben echter het werk met heel veel zorg behandeld en hebben alles van A tot Z keurig afgewerkt, bijgevolg zijn wij zéér tevreden klanten."
Fam. Theunis - Lommel
"De verwarmingsketel moet duidelijk minder hard werken om het warm te houden, ik ben al eens gaan kijken of hij niet in pan lag omdat ik hem zo weinig hoorde draaien, ja het is een duidelijk verschil met die isolatie nu. Zeker mijn dank aan de Isoline gasten Sooi en Kris voor hun correcte werk dat zij hier gedaan hebben, merci mannen!"
Familie Quanten - Neerpelt Fam. Quanten - Neerpelt
"Correct gewerkt door de mensen van Isoline. Wat ik zeker nog kwijt wil is het feit dat wij langs een drukke baan wonen en er wordt bij de product uiteenzetting niet gesproken over de geluidsisolerende werking... Wel, ik moet zeggen dat het duidelijk stiller is in huis na de spouwmuurisolatie."
Fam. Evens - Lommel
"Wij hebben met Isoline de juiste keuze gedaan, fantastisch werk geleverd door fantastische medewerkers en ons huis is beduidend sneller warm. Daarnaast hadden we ook zonnepanelen en een warmtepompboiler door hen laten plaatsen en ook daar hebben we enkel positieve ervaringen. Wij kunnen Isoline-Airline-Solarline zeker aanbevelen."
Fam. Vanhees - Tongeren
"Bedankt voor een super werk!
Hiermede wil ik graag de firma ISOLINE uit LOMMEL een dikke pluim geven! ISOLINE is een isolatie-firma voor spouwmuren. Wij hebben ons huis vorige week laten inspuiten. En reeds nu voel je een enorm verschil! En qua prijs zijn ze zeker niet duur. Prijs / kwaliteit is zeer goed. We zouden het zo opnieuw doen. En de werkmannen werken proper en zijn zeer vriendelijk. Ik wou dit graag publiceren omdat we zeer tevreden zijn. Dus mensen zeker doen en contacteer ISOLINE te Lommel."
Fam. Nijs - Lommel
"Met dank voor de attentie na aanlevering van een nieuwe klant. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de geplaatste muurisolatie. Momenteel verwarm ik mijn woning met een hoog-rendement aardgasketel. De kamerthermostaat is afgesteld op een dagtemperatuur van 22 ° C – nachttemperatuur van 16° C. Op dit moment slaat de ketel slechts sporadisch aan. Hieruit blijkt dat de muurisolatie effectief zijn nut bewijst. Ik wacht af wat het verschil in verbruik bij de volgende afrekening teweeg brengt. Ik houd U hiervan alleszins op de hoogte."
Fam. Nulens - Hamont
"Beste mensen van Isoline,
Hiermee wil ik bevestigen wat ik ook aan jullie team heb gezegd. Wij, mijn vrouw en ik, houden er aan om jullie bedrijf, maar zeker ook het team dat bij ons de muren heeft geïsoleerd, te bedanken voor de correcte afwerking van de spouwmuren van ons huis. Bovendien waren zij zeer attentvol over de vragen en opmerkingen die wij af en toe aan hen richtten. Ook hebben zij de werf verlaten zonder ook maar enig achtergebleven afval of wat dan ook. Alles was zo piekfijn afgewerkt, dat niet te zien was dat er aan de muren van ons huis was gewerkt! Ten slotte nog dit: het was een toffe ploeg. Zij weten wat samenwerken is, en hebben volgens ons ieder zijn deel van de taak op zich genomen.
BEDANKT !!!
Wij zullen ook niet nalaten om jullie bedrijf bij eventuele geïnteresseerden aan te bevelen!"
Fam. Moors - Hamont
"Mijn moeder en ik hebben allebei onze spouwmuren laten vullen door Isoline. Wat zijn we tevreden! Amaai, die warmte, wat een verschil, je merkte het verschil direct! Het was bij mijn moeder veel aangenamer binnen. Ook bij mij thuis merk ik het verschil, het is warmer op een lagere instelling van de thermostaat, de brander slaat veel minder snel aan en het aantal keren per dag is ook veel minder. Ja, ik ben een sterke voorstander van het systeem en we zijn zeeeer tevreden en blij dat we de stap genomen hebben! "
Fam. Van Baelen - Bree
"Wij willen u nog bedanken voor de aankoopbon van 50 euro. Wat het isoleren van onze woning betreft, we zijn zeer tevreden! De werken zijn zeer proper uitgevoerd en het resultaat is zeer goed. Het comfort in huis is merkbaar verbeterd. Jammer dat we dit al niet veel eerder hebben laten doen. Maar ja, beter laat dan nooit"
Fam. Bormans - Neerpelt
"Op donderdag 26 maart 2015 hebben twee werknemers van uw bedrijf (Diego en Bjorn) zoals afgesproken de spouwmuurisolatiewerken hier uitgevoerd. Wij houden eraan beiden te danken voor de correctie manier waarop ze deze klus geklaard hebben. De werken werden naar onze mening zeer goed uitgevoerd en ons huis werd netjes achtergelaten!
We kunnen alleen maar met lof spreken over beiden. Bij iedere gelegenheid die zich aandient zullen wij beiden en uw bedrijf dan ook aanbevelen."
Fam. Vanhamel - Zonhoven
"Wij vinden het een aanrader om de spouwmuren te isoleren, het comfort is enorm toegenomen! De verwarming is veel gelijkmatiger zonder dat de verwarmingsketel extra moet werken. Wij wonen op een kruispunt waar de auto’s stoppen en terug vertrekken, het geluid is met 50% verminderd. De firma Isoline heeft prima werk afgeleverd, het is een onzichtbare operatie geworden waarvoor dank."

Spouwmuurisolatie, ook voor u?

Kiest u voor spouwmuurisolatie, dan kiest u voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Mogen we uw woning hier binnenkort ook aan toevoegen?
Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan!