Neopixels Isolatieparels

Innovatie in Isolatie

Neopixels Isolatiepixels

Wat zijn Neopixels?

Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze korrels van EPS (geëxpandeerd polystyreen). Ze onderscheiden zich van andere grijze parels door een hogere isolatiewaarde en een perfect passende vorm. Ze zijn gebouwd op Neopor van BASF.

Het beste isolatiemateriaal?

Neopixels zijn speciaal ontworpen voor spouwmuurisolatie. Ze hebben een lage thermische geleidbaarheid (Lambda waarde = 31.5mW/(m•K) waardoor ze het beste isolatiemateriaal zijn voor spouwisolatie bij bestaande en nieuwe wongingen.

Neopixels waarborgt een intensieve kwaliteitsbewaking. Het systeem is dampdoorlatend, zeer waterbestendig en heeft een lage vochtabsorptie. De isolatieparels zijn bestand tegen veroudering en rotten en zijn extreem maatvast.

Brandwerend: Neopixels worden geproduceerd in overeenstemming met de eisen van de Europese norm NEN EN 13163 en zijn ingedeeld in Euroklasse E volgens NEN EN 135011 en B1 volgens DIN 4102 op het gebied van brandwerendheid.

Geluidsisolatie: de Neopixels isolatieparels besparen niet enkel energie, ze verbeteren ook de geluidsisolatie van uw gebouw.

Duurzaamheid: De lange levensduur en rot-resistente eigenschappen van het materiaal maken Neopixels een duurzaam en betrouwbaar product voor thermische isolatie.

Handling: De isolatiekorrels maken geen stof en irriteren de huid niet.

U merkt het: Neopixels zijn het beste isolatiemateriaal voor de na-isolatie van uw spouwmuur. Isoline heeft het exclusieve gebruiksrecht van Neopixels in Limburg. Wilt u ook enkel het beste isolatiemateriaal om uw spouwmuur te isoleren? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor een concrete diagnose op uw maat!