Werkwijze

Spouwmuurisolatie in één dag!

Hieronder vindt u terug hoe we tewerk gaan bij het na-isoleren van uw spouwmuur.

Een grondige analyse

Iedere woning is uniek. Het isoleren van uw woning is dus maatwerk. Daarom komen we graag bij u langs om een gratis en vrijblijvende diagnose te maken. We geven dan persoonlijk advies en werken een voorstel op uw maat uit.

We voeren eerst een endoscopisch onderzoek uit van uw spouwmuur. Zo kennen we de breedte van uw spouw en kunnen we controleren of ze zuiver genoeg is. Daarnaast omschrijven we alle cruciale obstakels, zoals ramen, deuren, rolluiken en openingen, op een technische fiche. Die gebruiken onze installateurs om de toestand van uw woning in kaart te brengen. We berekenen ook de oppervlakte van de te isoleren muren.

Zodra we deze gegevens verzameld hebben, maken we voor u ter plekke een offerte op. We overlopen de offerte samen zodat u al uw vragen kan stellen en u weet meteen de exacte prijs en hoeveel u recupereert via subsidies.

Uitvoering in 4 stappen

Als u akkoord gaat met ons voorstel, kunnen we aan de slag. De isolatie van uw spouwmuur door Isoline gebeurt in slechts 1 dag.

1. Overlopen technische fiche
Onze ploeg overloopt bij aankomst samen met u de technische fiche zodat u weet hoe Isoline uw woning zal isoleren.

2. Boren van gaatjes
Daarna boren we de gaatjes in de voeg volgens een optimaal patroon. Hierdoor blijft er geen permanente schade aan uw gevel en wordt de spouw helemaal gevuld met isolatieparels.

3. Inspuiten van Neopixels isolatieparels
Vervolgens vullen we de spouw van uw woning met Neopixels in combinatie met Neofixx totdat die helemaal gevuld is.

4. Opvoegen van de gaten
Als laatste voegen we de geboorde gaatjes weer op met specie in dezelfde kleur als de oorspronkelijke voeg en zorgen we ervoor dat uw woning netjes achter blijft. Zo merkt u niet eens dat we aan uw woning gewerkt hebben!

Een uitstekende service na oplevering

Na de uitvoering van de isolatiewerken laten we u niet in de steek. We zorgen voor een correcte facturatie, begeleiden u met de subsidieaanvraag en bezorgen u de juiste documenten. Als u nog vragen heeft, kan u ons bovendien altijd contacteren.

Denkt u dat uw kennissen ook baat zouden hebben bij het na-isoleren van hun woning? Dan kan u deelnemen aan onze actie. Als u als bestaande klant een nieuwe klant aanlevert, wint u een bioscoopticket en een Krëfel waardebon van 50 EUR!

Jarenlang plezier in één dag!

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan voor een concrete diagnose op uw maat!